Termeni si Conditii

1 - General

1. Termenii si conditiile urmatoare sunt valabile pentru orice relatie profesionala cu firma S.C. NIAGARA S.R.L. Alti Termeni si alte conditii ale clientului diferite de urmatoarele nu au valabilitate, numai daca au fost stabilite in scris.

2. Toate ofertele, indiferent de mijlocul de comunicare (prin telefon, fax, internet, e-mail,etc.) sunt pentru firma S.C. NIAGARA S.R.L. doar atunci obligatorii cand au fost confirmate in scris sau livrarea a fost efectuata si factura a fost emisa.

3. In cazul in care produsele comandate de dvs. nu mai sunt disponibile la S.C. NIAGARA S.R.L. ne rezervam dreptul de-a va oferi produse echivalente in calitate si pret sau de-a ne retrage din contract. Intr-un asemenea caz clientul v-a fi informat imediat. Alte drepturi catre firma S.C. NIAGARA S.R.L. se exclud.

4. In cazul erorilor de preturi sau al detaliilor incomplete a produselor, S.C. NIAGARA S.R.L. isi rezerva dreptul de corectura. Intr-o asemenea situatie S.C. NIAGARA S.R.L. o sa informeze imediat clientul despre corectura efectuata. Clientul poate confirma comanda sau poate sa se retraga din contract.

 •  2 - Livrare

1. Livrarea este efectuata pe riscul clientului. S.C. NIAGARA S.R.L. se straduieste sa livreze marfa comandata cat de repede posibil. In cazul in care anumite produse din comanda dvs. nu sunt imediat disponibile, acestea vor fi livrate ulterior fara nici un cost de transport suplimentar. In momentul in care marfa a fost predata unei firme de transport riscul transportului trece in sarcina clientului. Marfa este trimisa la adresa de livrare comunicata de catre client. In cazul in care clientul este persoana fizica riscul transportului trece in sarcina clientului, doar in momentul predarii marfii. Facturarea si livrarea produselor va fi efectuata de catre SC Biotech Nutrition SRL, distribuitor al SC Niagara SRL.

2. Toate preturile pe siteul nostru includ T.V.A. valid in momentul respectiv fara eventuale costuri de ambalare si transport.

3. Marfa trebuie verificata de catre client imediat cand o primeste. El v-a verifica in primul rand ca ambalajul sa fie in stare intacta. Eventuale deformari ale ambalajului trebuie confirmate in scris de catre firma de transport. In cazul defectiunilor datorate transportului, clientul este obligat sa ne informeze imediat in scris.

4. Specificatiile in legatura cu timpul de livrare sunt fara obligatii. Cu exceptia ca au fost confirmate dinainte in scris.

5. Orice fel de compensatii pentru reziliere sau intarziere a livrarii catre firma S.C. NIAGARA S.R.L. sunt excluse.

 •  3 - Drept de reziliere a contractului

1. Clientul are dreptul de a rezilia contractul incheiat prin returnarea marfurilor in timp de 7 zile dupa primirea acestora. Pentru incadrarea in termen ajunge sa fie depusa marfa in timp la oficiul postal sau la firma de transport. Conditia pentru aceasta forma de reziliere a contractului este ca marfa sa nu prezinte urme de uzura sau de utilizare inadecvata si sa fie returnata in ambalajul original, fara drepturi asupra ei de catre alte persoane. In continuare transportul trebuie sa fie achitat in momentul returnarii. In cazul in care marfa livrata de catre noi este defecta sau gresita S.C. NIAGARA S.R.L. suporta costurile petru returnare si inlocuire. Riscul livrari la fel ca dovada acesteia este la client.

2. Dreptul de reziliere a contractului este exclus pentru servicii speciale de catre S.C. NIAGARA S.R.L. si pentru urmatorele categorii de produse:
-produse care, datorita gabaritului mare prezinta costuri excesive de returnare

3. In cazul rezilieri contractului de catre client S.C. NIAGARA S.R.L. returneaza valoarea marfi deja achitata, minus costurile provocate prin comanda efectuata (incl. taxa de uzura), catre client.

 •  4 - Garantie si compensatii

1. In caz de garantie va rugam sa ne contactati. Noi o sa va comunicam detalii despre returnarea produsului. Produsul trebuie returnat cu factura originala si in ambalajul lui original.

2. Alte drepturi decat cele mentionate se exclud.

 •  5 - Termeni si conditii de plata

1. Plata ramburs
In caz ca doriti livrarea cu plata ramburs, platiti costul acestui serviciu direct catre posta sau fima de transport (curierat) in momentul ridicarii marfii.
NOTA! Daca ati achitat avansul de 30% pentru un produs sau produse a caror valoare depasesc suma totala de 1000 RON (inclusiv TVA), restul sumei poate fi achitat si cu plata ramburs.

2. Factura
Daca ati platit deja odata per factura la S.C. NIAGARA S.R.L. va este posibil acest serviciu. Noi ne rezervam dreptul de a acorda aceasta posibilitate doar clietilor fideli S.C. NIAGARA S.R.L. Facturile se platesc imediat dupa primire fara nici o reducere. In caz ca au fost stabilite alte conditii in scris trebuie sa fie respectate acestea.

3. Daca clientul nu achita suma facturii la timp valoarea facturii va fi marita cu o "suma de amintire a platii restante".

 •  6 - Rezervarea dreptului de proprietate

1. Pana la achitarea totala a sumei facturata, marfa livrata ramane in proprietatea firmei S.C. NIAGARA S.R.L.

2. Clientul nu are dreptul de instreinare a marfii pana la achitarea totala a sumei facturate de catre S.C. NIAGARA S.R.L.

 •  7 - Drept

1. Este valabil doar dreptul romanesc.

 •  8 - Confidentialitatea datelor

S.C. NIAGARA S.R.L. garanteaza ca o sa trateze cu confidentialitate toate datele dvs. personale, comunicate in legatura cu comanda.

 •  9 - Forta majora

1. Orice imprejurare independenta de vointa patilor contractuale, intervenita dupa data incheierii contractului si care impiedica executarea acestuia este considerat ca forta majora si exonoreaza de raspundere partea care o invoca. Sunt considerate ca forta majora, in sensul acestei clauze, imprejurari ca: razboi, revolutie, calamitati. Partea care invoca forta majora, trebuie sa anunte celeilalte parti in termen de 10 zile de la data aparitie respectivului caz de forta majora. Dupa incetarea cazului de forta majora, partea care l-a invocat, isi va relua obligatiile contractuale in termem de cel mult 3 zile lucratoare si va anunta cealalata parte. Daca nu procedeaza la anuntarea, in termenele prevazute mai sus, a inceperii si incetarii cazului de forta majora, partea care il invoca , va suporta toate daunele provocate celeilalte parti, prin neanuntarea in termen.

 •  10 - Cesionarea contractului

1. Nici una din partile prezentului contract nu va cesiona drepturile si obligatiile sale rezultate din acest contract, unei terte persoane, fara acordul in scris al celeilalte parti. Acordul scris trebuie comunicat cedatului, in maximum 3 zile de la data la care cedentul a cerut cedatului consimtamantul. In cazul in care nu raspunde in termenul mai sus mentionat, se considera ca cedatul nu consimte cesiunea contractului.

 •  11 - Teritoriu

1. Prezentul contract este nelimitat in spatiu.

 •  12 - Clauze finale

1. In caz ca unele din aceste conditii si termeni nu se aplica - indiferent de motiv - restul raman valabile si neatinse.

2. Partile vor incerca solutionarea pe cale amiabila a litigiilor de orice fel, legate de incheierea, executarea si incetarea prezentului contract, iar in caz de nesolutionare pe cale amiabila, se va alege competenta teritoriala a instantelor din Baia Mare.