Cum comand?

Site-ul nostru dispune de un cos de cumparaturi virtual in care va trebui sa adaugati produsele dorite.

In timpul procesului de adaugare a produselor, selectati optiunile disponibile (aroma, greutate, culoare, model, cantitate, etc).

Odata adaugate toate produsele pe care doriti sa le cumparati, vizitati cosul dumneavoastra de cumparaturi, unde veti gasi toate produsele adaugate de dvs si puteti verifica toate optiunile (arome, gramaje, cantitati, etc).

Daca dvs considerati ca totul este in regula, urmati pasii indicati: daca nu aveti inca un cont de client pe site-ul nsotru, atunci puteti creea un cont de client ori puteti trimite comanda fara sa va creeati un cont, insa in acest caz nu veti putea beneficia de toate facilitatile oferite de site-ul nostru (informatii despre comenzi, puncte de fidelitate, etc). Daca deja detineti un cont de client pe site-ul nostru, atunci va puteti autentifica cu o adresa de email si cu parola aleasa de dvs.

Urmati pasii pana la confirmarea comenzii.

Intrati pe pagina produsului, selectati optiunile disponibile (majoritatea optiunilor sunt obligatorii!), optional puteti specifica si cantitatea (numarul de bucati din acel produs), apoi apasati butonul "Adauga in cos".

In meniul site-ului, dati click pe optiunea "Cos de cumparaturi" pentru a accesa cosul dvs. de cumparaturi.

Daca nu ati mai comandat niciodata de la noi, puteti creea un cont de utilizator. Daca nu doriti sa creeati un cont de utilizator, puteti trimite comanda fara sa aveti un cont de client pe site.

Daca ati mai comandat de la noi si aveti un cont de client, atunci va trebui sa va autentificati in cont pe baza unei adrese de email si a parolei stabilite de dvs.

Urmati pasii din formularul de comanda...
Inainte de a trimite comanda, va trebui sa cititi "Termenii si Conditiile" si numai dupa ce ati luat la cunostinta si intelegeti Termenii si Conditiile noastre, sa bifati casuta de confirmare prin care confirmati faptul ca ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile afisate pe site!

Ultimul pas este verificarea comenzii. Verificati lista dumneavoastra de cumparaturi si numai daca sunteti sigur ca lista cuprinde tot ce doriti dvs, apasati butonul de confirmare a comenzii. Abia dupa apasarea butonului de confirmare a comenzii, comanda dvs. va fi inregistrata pe site!

Daca aveti nelamuriri sau intrebari, va rugam sa folositi formularul de contact pe pe pagina noastra de contact.

Multumim.
 

facebook youtube
Suplimente | Site web realizat de Dan